Kiralama Koşulları  
Ehliyet Ve Yaş:
Sürücünün A,B,C,D,E,F,G,H grubu araçları kiralayabilmesi için en az 25 yaşını doldurmuş, en az 1 yıllık ehliyete sahip olmaları gerekmektedir.
Sigorta:
 Sigortanın geçerli olabilmesi için aracın kira kontratında belirtilen yetkili kişilerce kullanılması, uyuşturucu etkisi altında, alkollü, yasal hız sınırları üzerinde kullanılmaması, kazanın taşınan mallardan kaynaklanmaması, araç kaza yerinden kaldırılmadan polis trafik zabtı tutturulması gerekmektedir. Far ve cam kırılması, lastik yarılması, stepne çalınması, araç üzerinde bulunan plaka, teyp ve benzeri iç ve dış donanımların, müşterinin kişisel eşyalarının kaybolması veya zarar görmesi, kullanımdan doğabilecek hasarlar muafiyet kapsamına girmez. Kullanımdan kaynaklanmayan mekanik arızalar şirketimiz sorumluluğundadır. Kiraya verenin onayı olmaksızın, sözleşmede belirtilen ve de imzası alınan şahıs / şahısların dışında araç kullanıldığı takdirde tüm sigortalar ve yapılan sözleşme geçersiz sayılır. Bu durumda gerek aracı kiralayan gerekse aracı kullanan kişi ayrı ayrı ve müştereken sorumlu tutulurlar. Kiracı meydana gelebilecek hasarda, yetkili makamın tutmuş olduğu kaza raporuna göre kusur oranı var ise aracın iş ve değer kaybını ödemekle yükümlüdür. Eğer kusuru yok ise evrakları tam ve eksiksiz koşulu ile iş ve değer kaybı ödemez.
Ödeme
 Ödeme peşin yada kredi kartı ile araç tesliminde alınır. Bir adet boş kredi kartı slibi kontrat hazırlanırken depozit olarak alınır, (yakıt farkı, uzatma vb. ekstralar için) ve kiralama bitiminde iade edilir.
Ek Hizmetler
 Bebek Koltuğu 25,00 TL ilave, Sürücü Ücreti (her ilave sürücü için) 9,00 TL dir
Diğer Sürücüler
Aracı kiralayan şahıs dışında, ikinci bir kişinin kullanabilmesi için geçerli sürücü belgesinin sözleşmede gösterilmesi gerekmektedir. Aksi durumda yapılan sözleşme geçersizdir.
Trafik Cezaları
Trafik yasalarına uyulmaması durumunda doğacak her türlü sorumluluk ve ceza kiralayana aittir. Araçların hangi nedenle olursa olsun resmi veya mahalli makamlar tarafından tutulması halinde geçecek süreler sözleşme süresi içinde kabul edilir.
Uzun Süreli Kiralama
Uzun süreli kiralamalar için özel fiyat uygulanır. Fiyatlara araçların bakım giderleri dahil benzin hariçtir.
Teslim Etme ve Teslim Alma
Otomobilleri; belediye sınırları içinde olması koşulu ile araçların teslim ve bırakma ücretsizdir. Şehirde önceden haber vermek koşulu ile teslim ve bırakma; otel, işyeri, havalimanı, liman, gar, otogar gibi yerlerde yapılabilir. Belediye sınırları dışında teslim ve bırakma istenirse Yaşar Oto Kiralama Bürosuna olan uzaklık üzerinden km başına ücret alınır.
Teslim Gecikmeleri
Gecikme durumunda, ek her saat için uygulanan fiyatın 1/3 tutarında ücret tahsil edilir. 3 saati aşan gecikmelerde 1 günlük ücret alınır.